2014. március 31., hétfő

A kecske meg a béka

Március 19-i Facebook bejegyzésemben a következőket írtam: „Ne feledjük, még minden megtörténhet. Mert akár győzhet is a magukat baloldalinak hazudók tábora, de a Fidesz-KDNP 4/5-e sem teljesen lehetetlen. A közvélemény-kutatókban nem bízok. Egyszer már nagyot tévedtek. A jobboldal győzeleméhez minden Fidesz-szavazónak el kell menni április 6-án szavazni, és ne a kikapcsolódást válasszák (wellness, kiskert, kirándulás, otthon-henyélés, sült galamb-várás, stb.)”
.. Mind többen vallják ezt a véleményt. A szombati, Hősök terén elmondott beszédében Orbán Viktor is mindenkit óvott a túlzó optimizmustól, amikor a következőket mondta: „Sohase felejtsétek, hogy az esélyt be is kell váltani, nekünk kell beváltani a következő nyolc nap munkájával”, mert nincs olyan esély, amelyet ne lehetne eljátszani – mondta, emlékeztetve pártja 2002-es választási vereségére.
Fidesz  nagygyűlés a Hősök terén (Internet)

Orbán Viktor szerint, aki megosztja szavazatát, az egységet bont, aki pedig egységet bont, hazardíroz. „Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló! Csak a Fidesz!” – buzdított a pártelnök-miniszterelnök. Mindenki szavazatára szükség van, egyetlen vokson is múlhat – figyelmeztetett. Ne lankadjatok vasárnap estig! Csak a kihirdetett eredmény a biztos!
A Fidesz szavazóinak növelheti részvételi hajlandóságát annak a lehetőségnek a felismerése, hogy ha mindenki elmegy szavazni, elméletileg még az sem zárható ki, hogy a Gyurcsány-összeborulás nem éri el a 15%-os bejutási küszöböt. Az volna ám az igazi rendszerváltás, ha a posztkommunista-neoliberális tábor kiesne a parlamentből. Mert annyi bűnt követtek el hazájuk ellen, hogy ezt érdemelnék. Bár ennek nagyon csekély az esélye, de azért reménykedjünk, mert mint mondani szokták, a remény hal meg utoljára. Hangsúlyozni kívánom ezúttal is, hogy ha netán  -  adja Isten  -  a Gyurcsány és Társai kompánia kiesne a parlamentből, a törvényhozás nem maradhat baloldali ellenzék nélkül, mert az valóban káros lenne a magyar demokráciára nézve. Ezt őszintén senki se kívánhatja.  Teljes mértékben egyet értek Bayer Zsolttal, aki szerint „… ez a tény egyszersmind magában rejti annak lehetőségét, hogy az LMP alapjain létrejöjjön egy Gyurcsány-, Mesterházy-, Bajnai-, Fodor-, Kuncze-mentes baloldal.”
Engem megdöbbentett az a hazugságözön, ami nap mint nap elárasztja a posztkommunista médiumokat. Ezek jellemzésére kölcsönveszem TGM elhíresült kifejezését: „médiacsürhe”. Persze ő ezt az akkori jobboldali sajtóra értette. Ha már megemlítettem a neves baloldali filozófust, az ugyancsak általa kitalált „gyülölde” kifejezés is illik az Operaház előtti „kormányváltók” gálájára.
Az Opera előtti pódium főszereplői, a dolmányváltó erő.
Úgy látom, híven követték Ron Weber előzi napi eligazításon adott utasításait, amikor az Orbán-ellenes szövegeken túl, alig akadt mondanivalójuk. Megdöbbentő, de egyben szánalmas is, ahogy a magukat „európai demokratáknak” tartó politikusok, a weberi utasítást követve képesek olyan alpári kifejezésekkel illetni az ország miniszterelnökét, mint „átkozott csaló”, „Putyin pincsije, aki lefekszik és a farkát csóválja”, stb. Mesterházy erőltetett, gusztustalan „jópofáskodása” a kecskével méltatlan egy miniszterelnök-jelölthöz, mert az már a béka segge alatti nívó. Fletóra nem is érdemes időt pazarolni, hisz ő már egy balliberális médium szerint is begyógyszerezve állt ki a pódiumra. Itt tart a mai ál-baloldal intellektuális színvonala, amivel önmagát minősíti. Ezzel szemben Orbán a Fidesz választási nagygyűlésén egyetlen sértő kifejezéssel sem illette ellenfeleit. Sőt, talán semmilyennel sem. Sajnálom, hogy ebben a gyűlöletkampányban részt vesznek jobb sorsra érdemes, egyébként színvonalas lapok is, amikor néhány szerzőjük folyamatosan a magyarországi „lopakodó diktatúráról” és az „Orbán-rezsimről” cikkezik.
Putyin az ajándékba kapott pulival. (Internet)
Jellemző példa erre az is, ahogy kedvenc szennycsatornájuk a Békemenet résztvevőit „fizetett statiszták”-nak nevezi. Ennél már csak az lenne nevetségesebb, ha április 6-án is azzal próbálnák kimagyarázni várható vereségüket, hogy a Fideszre „fizetett statiszták” szavaztak. Vajon csak ilyen tanácsok adására voltak képesek az ál-baloldal szellemi holdudvarukhoz tartozó „élvonalbeli értelmiségiek” és kommunikációs zsenik?  Ezzel szemben Orbán Viktor van annyira úriember, hogy nem illeti ilyen kifejezésekkel még ellenfeleit sem.

Ha már szó esett Ron Werber izraeli kampánytanácsadóról, itt említem meg, hogy a neki járó tiszteletdíj felét a Jobbiktól kellene kérje, mert tőle plagizáltak néhány kampánytémát. Ugyanis a Jobbik Fidesz-ellenes retorikájának néhány eleme nagyon hasonlít ahhoz, amit az MSZP-től hallhatunk. Úgy tűnik, mintha ugyanolyan utasítások szerint fogalmaznák meg lejárató kampányukat. Vagyis a partitúra ugyanaz, csak a karmester és szereplők különböznek. Bár ki tudja….

Az álbaloldal kedvenc werberi hazugságainak egyik legkirívóbb példája az, ahogy híveikkel megpróbálják bemagyarázni, hogy a Fidesz úgymond romba döntötte az országot. Pedig ma már Unió, az IMF, sőt már az egyik hitelminősítő is kezdi tárgyilagosan megítélni a Fidesz-kormány gazdaságpolitikáját és az elért sikereket. Ezt csak a „magyar” ál-baloldal képtelen felfogni, mert hazugságaikat azok megtévesztésére szánták, akiknek szellemi képessége alkalmatlan az igazság befogadására. Persze egészen más lehetne az ország mai helyzete, ha a Gyurcsány-kormány által felvett 25 milliárd eurós mega-hitel nagyobbik hányadát nem az Orbán kormánynak kellett volna az utolsó centig visszafizetni. Ezen túlmenően, az Unió éveken át kötelezettségszegési eljárást folytatott hazánk ellen a 3% fölötti költségvetési hiány miatt. Ráadásul ennek a baloldalnak van pofája korrupcióval vádolni a Fideszt, holott éppen ők azok, akik nem tudnak elszámolni a Simon által, különböző bankokban ezermillió eurós tételekben helyezett el valutát. Ma már nehéz számon tartani azoknak a bankoknak a számát is, melyekben Simon  -  még előző életében elért „forrásfelhalmozásból” származó pénzt „pihenteti”.
Illusztráció a Facebook-ról

Választ várnék arra a kérdésre is, hogy ha az MSZP és csatlósai, annyira jól tudják, hogy milyen gazdaságpolitikát kellene folytatni, miért nem e szerint cselekedtek, amikor ők kormányozták az országot? Pedig akkori országlásuk 8 évéből legalább 6 évig nem is volt még válság, a költségvetési hiány mégis megközelítette a 10%-ot Az Unió akkor mégis tűrt és hallgatott, mert elfogadta Fletónak az Őszödön bevallott hazugságait.

A magyar nemzeti oldal várható választási győzelme után mit fognak tenni ezek a gyűlölködő bal-liberális posztkommunisták?  Erre talán a helyes választ a nagy européer Szanyi kaptány fogalmazta meg, aki szerint „a zakkant agyú bolsik mehetnek a Lipótra, vagy a szegedi Csillagba”. Én nem kívánok nekik ilyen sanyarú jövőt. Menjenek inkább Bissau-Guineába, ha már olyannyira vágytak oda. Van hozzá útlevelük. Vihetik magukkal a kecskéjüket is. De a pénz, az marad!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése